Vrei să susții educația copiiilor din mediile dezavantajate? 

Redirecționează acum 3,5% din impozitul pe venit datorat statului și poți fi și tu parte din povestea de succes a Asociației Pahumi.

 

Completează acum Formular 230

 

Ce trebuie să faci acum? 

Șezi blând și nu te grăbi! Apoi,  dacă ești hotărât să ne susții, alocă-ți 2 minute din timpul tău pentru a completa on-line formularul 230 cu datele asociației precompletate completează-l cu datele tale, semnează-l și trimite-l la adresa   fundraising@asociatiapahumi.ro, iar noi ne ocupăm să îl depunem în numele tău la ANAF. 

 

Care este termenul limită pentru depunerea formularului? 

Termenul limită pentru luarea în evidență a formularelor este 15 Mai 2021 

 

Completează acum Formular 230

 

Ce program susține banii direcționați de mine?

Bursa Pahumi este programul asociației care oferă copiilor care provin din medii vulnerabile, monoparentale sau cu situații materiale dificile, accesul la programele noastre de Afterschool și Taberele de zi din timpul vacanțelor. Prin implicarea activă a asociației în comunitatea din comuna Feleacu susținem azi, în mod constant până la 10 copii de ciclu primar, din categorii dezavantajate, care studiază la școala din localitate.

 

Cum pot să iau legătura cu Asociația?

Dacă dorești să afli informații suplimentare despre programele noastre sau pur și simplu dorești să ne cunoști, te rugăm trimite-ne un email sau sună la tel 0770 857 203 (Cristina) sau 0771 790 069 (Florin) pentru a stabili telefonic toate detaliile.