Pahumi Rocks este un proiect co-finanțat de  Comisia Europeană prin programul Corpul European de Solidaritate. Acesta se va desfășura pe o perioadă de un an de zile  în care vom găzdui 4 voluntari internaționali și doi români. Voluntarii desfășura diverse activități educaționale și recreative. Numele proiectului nostru este „Pahumi Rocks”, fiind inspirat de rocile speciale, dorobanți, pe care le putem găsi în zona Feleacu, satul Feleacu fiind locul principal unde se va derula proiectul nostru. Proiectul este format din trei departamente principale:

  • „Rocks of Self”. Activitățile corelate cu acest obiectiv sunt: ​​ateliere creative despre meșteșuguri, muzică, dans, artă; joacă sporturi și jocuri interioare / în aer liber, precum și tabere de o săptămână pe tot parcursul anului, cu program zilnic între orele 8 și 18:00 (primăvara, vara, toamna și iarna).
  • Rocks of Community Prin urmare, voluntarii vor fi activi, publicând conținut pe social media, redactând articole de blog, organizând evenimente culturale și sociale pentru comunitatea noastră, facilitând activitățile recreative After School și dezvoltând abilități precum limbile străine (engleză și franceză sau germană) și organizarea de petreceri  aniversare pentru copiii din comunitatea noastră și grupurile noastre țintă. Acestea vor fi activitățile prin care vrem să ne atingem scopul, acela de a construi o comunitate puternică în Feleacu.

 

  • „Rocks of Nature”, dorim să ne concentrăm în special pe zona locală, oferind copiilor oportunitatea de  împărtăși și învăța modul în care se îngrijesc  plantele, animalele și pădurile din comunitatea noastră. De asemenea, vom organiza evenimente locale pentru un  schimb de cunoștințe, abilități, atitudini și comportamente legate de natură. Vom ajuta copiii și voluntarii deopotrivă să învețe cum să aibă grijă de plante și animale.