Iubim copiii și ne dorim sa veghem permanent la binele și progresele lor. Ne dorim sa ii ajutam si sa contribuim practic la bazele formarii lor ca viitori oameni. De data aceasta, ne-am propus sa oferim șansa participării la programele noastre de Before & Afterschool și Tabara de zi copiilor care provin din familii monoparentale sau cu situații materiale dificile. 

În acest sens, copiii care vor participa în program vor putea beneficia gratuit de transport de la scoala pana la locația noastră și înapoi, de masa de prânz, gustări, asistență la efectuarea temelor, ateliere și activități recreative, cursuri de limbi străine cu vorbitori nativi și IT. Prin toate acestea, ne propunem sa umplem golul orelor petrecute singuri de către cei mici atunci când părinții sunt la serviciu sau, pur și simplu, au nevoie de sprijinul nostru. 

Garantam un mediu frumos, o dezvoltare armonioasa, un timp de calitate. 

Persoanele interesate și care se regăsesc într-unul dintre criteriile mai sus menționate sunt rugate sa ne contacteze pe adresa de mail: asociatia@pahumi.ro sau direct pe site.

Donatiile se pot face in contul: RO77BTRLRONCRT0497985601