1 iunie post pandemic

Să înceapă petrecerea!

Cu mic, cu mare, haideți alături de noi la petrecerea caritabilă "1 Iunie  Post-pandemic" de la Pahumi, între orele 17-21! 

Scopul acestui minunat eveniment este unul caritabil, fondurile strânse vor fi direcționate în totalitate pentru finanțarea programelor Asociației Pahumi.

Mâncare, mega-distracție, magicieni, tombolă cu premii și alte surprize, toate vă așteaptă, dragi copii și dragi părinți! Copiii din Feleacu, care au atâta nevoie de educație de calitate, vă mulțumesc pentru susținere! 

 

Timp de 4 ore copiii se vor distra la vânătoare de comori, face painting, modelare baloane, tiroliană, cățărare și un spectacol de magie. 

 

Pentru părinți vom amenaja pe terasă un lounge special doar pentru ei, în care vom putea sta de vorbă, să ne simțim bine, acompaniați de gustări, băutură, cafea și prăjituri.

 

Accesul la petrecere se face pe baza unei donații minime de 100 de lei/copil, care va finanța activitățile desfășurate de Asociația Pahumi. Orice sumă extra este binevenită.

 

Despre proiectele Asociației Pahumi puteți afla mai multe de pe site-ul Asociației Pahumi.

 

În cadrul petrecerii vom organiza și o tombolă cu premii destinate copiilor sau întregii familii. Prețul unui bilet la tombolă este de 20 lei. Premiul cel mare  constă într-un voucher pentru o săptămână gratuită în tabăra de vară de la Pahumi. 

 

Suma aferentă biletului de intrare se achita direct pe contul asociației RO77BTRLRONCRT0497985601  deschis la Banca Transilvania Cluj sau la începutul petrecerii sub forma de donatie.  Inscriere

   

  Sponsori:

  Chic BonBon- http://www.chicbonbon.ro/

  Artizan Pizza- https://www.artizanpizza.ro/

  Dulcele Divin- http://dulceledivin.ro/

  Prêt à Manger By Lucian Paun- fb: @pretamangerfloresti

  Punct Media-http://www.punctmedia.ro/

  Sushi Point- fb:@Sushipointcluj

  Magic Puppet- @puppetmagic